bootstrap template
Mobirise

Comfy Bath fürdőpárna

A ComfyBath fürdetőpárnával a fürdőzés szórakoztatóvá, pihentetővé és élvezetessé válik mind a baba, mind a szülők számára.

A gyerek fejlődéséhez és igényeihez alkalmazkodik.
Puha és lágy
Szabad mozgást biztosít
Megkíméli a felnőtt hátát
Használhatod rendes szabványos kádban, de babakádban is
A fürdőpárna a születéstől kezdve használható és alkalmazkodik a baba igényeihez :
- Hátonfekve, a baba jól fogva magát érezni és biztonságban lesz.
- Később, ülő helyzetben, a párna segít a babának fenntartania az egyensúlyt. 

Mobirise

A fürdőkád alján elhelyezett fürdőpárna megtöltődik vízzel, és átalakul vízipárnává, amelyen a baba kényelmesen elhelyezhető akár fekvő, akár ülő helyzetben.
A fürdető személy szabadon tartja a kezét, így kényelmesen megmosdathatja, de akár játszhat is a babával.
A fürdőpárna a születéstől kezdve használható és alkalmazkodik a baba igényeihez :
- Hátonfekve, mint puha alátét, amire a csecsemőt ráhelyezik.
A baba jól fogja magát érezni és biztonságban lesz.
- Később, amikor már a gyermek ül, a párna segít megtalálni és megtartani az egyensúlyt.

A testre szabható ComfyBath fürdőpárnával a fürdés élménnyé válik és valódi felüdülés mind a gyermek, mind pedig a szülő számára.

KARBANTARTÁS
Gépben 30°C-on mosható. Ne rakja szárítógépbe. Soha ne szárítsa meg a fürdetőpárnát hőforrás vagy más elektromos hőforrás felett.
FIGYELEM : Ne használjon fürdőolajat.

ÖSSZETÉTEL
Szövet: nem szőtt, 100% polipropilén Töltet : poliészter szálak.

Babymoov a szülőknek a babaáplásához egy komplett szettet tervezett, mely egyaránt alkalmas otthon vagy utazás alkalmával. Ez az ápolási készlet nélkülözhetetlen a mindennapokban, 9 alapvető fontosságú terméket tartalmaz.
Egy fogantyú is van rajta, hogy könnyen tudjuk szállítani vagy fellógatni. 
Végül, a különböző elasztikus rögzítőknek köszönhetően, valamint a belsejében levő műanyag zseb és a külső cipzáras zseb is teljes mértékben saját igényeidre alakítható. 

Puha és megnyugtató matrac
A baba pelenkázása, ez az egyik alapvető dolog amit megtanulsz az ápolónő segítségével már a szülés napján. A CosyCare pelenkázólapot már közvetlenül a baba hazaérkezése után használhatod. A magasított lekerekített puha pereme elég magas ahhoz, hogy megnyugtató környezetet teremtsen a kicsinye számára.
Biztonsági öv
A biztonsági öv könnyedén rögzíthető a baba hasa körül, ami növeli a biztonságot.A CosyCare pelenkázólap megkönnyíti a pelenkázást miközben ötvözi a Doomoo kényelmet és a maximális biztonságot.
Előnye a hagyományos PVC pelenkázókkal szemben, hogy biztonsági övvel felszerelt és a felülete nem hideg, így maximális kényelmet biztosíthatunk a babának. A magasított, lekerekített, puha pereme megnehezíti a baba legurulását vagy többszöri átfordulását pelenkázás közben. 
A bi-anyag
CosyCare pelenkázólap kivehető betétje Bi-anyagból, vagyis két fajta anyagból áll, hogy megbírkózzon minden helyzettel. Az egyik oldal felülete teljesen vízálló (garantáltan PVC mentes). A másik felülete pedig nagyon puha vízlepergető pamutból készült. A baba mindíg kényelmes érzi magát a CosyCare pelenkázólapon !
Levehető
Mivel minden nap, és ráadásul naponta többször használod a pelenkázólapot, a CosyCare ezért könnyen tisztántartható. Kisebb baleset esetén a betét huzata levehető és gépben mosható. A mosás és szárítás ideje alatt továbbra is használhatod a pelenkázólapot.
Az is vízálló, és róla is levehető a huzat és természetesen gépben is mosható.
Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét.

- Anyaga : Bambuszrost és farost
- Táníér mérete: 20,8 cm
- Tál mérete: 14 cm
- Bögre mérete: 9 cm
- Mosogatógépbe tehető
Ellenáll a -20° és + 70° közötti hőmérsékletnek 

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

Doomoo
COMFY Bath

Fürdető matrac

Mobirise

Babaápolás, pelenkázás

Kövess minket!