how to make your own website
Mobirise

MUM & B pihenő-szoptatós párna

Az egyetlen nomád szoptatóspárna, mely minden helyzetben optimális kényelmet biztosít !

 Multifunkciós : kismama pihenőpárna, szoptatóspárna
-  Kompakt és nagyon kényelmes
-  Parkatikusan hordozható
-  Javítja a kismama kényelmét, komfort érzetét

Praktikus és modern szoptatós-pihenőpárna

Mobirise

A párna használatával a kismama nyugodtabban élheti át a terhesség mindennapjait és az első hónapokat babával.
Ergonomikus, mely a különleges "bab" formájának köszönhető. 
Nomád és kompakt : könnyen hordozható, bárhova magunkkal vihetjük
Kényelmes, a mikrogyöngyöknek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden etetési pozícióhoz : anyatejes vagy tápszeres etetés
Evolutív : a párnát a kismama már a terhesség alatt is használhatja majd, a szülést követő első hónapokban pedig a baba.
Kismamáknak pihenő párnaként
A terhesség alatt az optimális kényelem érdekében a Mum & b párna a DreamBelt Álomövvel együtt, vagy anélkül is használható. Használhatod a hátfájás enyhítésére fekvő vagy ülő helyzetben. Segít abban is, hogy kényelmesebb helyzetben legyél, amikor oldalt fekszel. Végül, használhatod a lábad alátámasztására is, hogy elősegítsd a jobb vérkeringést.
Szoptatóspárnaként
Ergonomikus és praktikus alakjának köszönhetően a baba első hónapjaiban a párnát anyatejes vagy tápszeres etetésekor szoptatóspárnaként használhatod. Minden pozícióhoz tökéletesen illeszkedik, hogy kellemesebben teljen minden közös pillanat a babával. 

- Összetétel : 95% pamut / 5% elasztán
- Töltet : 100% PS polisztirén mikrógyöngy
- Tisztítása : huzata levehető és gépben 40°-on mosható
-  Mérete : 60 x 30 x 12 cm 

Anyukákkal közösen hoztuk létre Anyukáknak
A morfológia megváltozása a terhesség alatt számos tipikus terhességi fájdalmat okoz: kényelmetlen, nyugtalan alvás, hátfájás...
A Live Open Innovation keretein belül létrehoztunk egy új termékcsaládot ami enyhíti a kismamák fájdalmait, nyugtatja és javítja a közérzetüket a terhesség és a szülést követő időszakban : 9 Months of b.
Azért, hogy a jövőbeli anyukák speciális igényeinek megfeleljünk, olyan egészségügyi szakemberekkel dolgoztunk együtt, akik a legjobban ismerik a kismamákat : szülésznők és a védőnők.
Szakmai véleményük és jóváhagyásuk a fejlesztés minden szakaszában fontos volt számunkra, hogy igazi innovatív megoldásokat ajánlunk nektek ezen az új termékcsaládon keresztül. 

Ez az innováció a kooperációs munka eredménye

A Dream Belt álomöv az anyukákkal és a szülésznők együttműködésével készült. Ez az első "innovációs maraton" lehetővé tette számunkra, hogy megértsük a jövőbeli anyukák főbb problémáit a terhesség alatt. A cél az volt, hogy elképzeljük álmai termékét ami optimális kényelemet biztosít számukra. Ennek a maratonnak az eredeménye volt, hogy 3 különböző prototípus is készült, mire megszületett a DreamBelt. Babymoov különböző problémákat ismert meg a terhesség alatt : szorongás, hátfájás, nehézség az öltözködésben ... De a legnagyobb probléma, a kismamák véleménye szerint, az alvás volt. Így született meg ez az új, praktikus öv ! Ahhoz, hogy a jövőbeni anyukák számára a legjobb terméket kínálhassuk, a Babymoov a szülésznőkkel közösen hozta létre ezt az árút, akik a fejlesztés különböző szakaszaiban véleményezték, javaslatokat tettek, majd jóváhagyták ezt az álomövet.  

- Anyaga : Bambuszrost és farost
- Táníér mérete: 20,8 cm
- Tál mérete: 14 cm
- Bögre mérete: 9 cm
- Mosogatógépbe tehető
Ellenáll a -20° és + 70° közötti hőmérsékletnek 

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.Kismama párnák

Mum & B párna
DreamBelt Álomöv

Imádni fogod ezeket is :

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Kismama párna


Mobirise

Dream Belt Álomöv


Mobirise

Szoptatós párna


Mobirise

Magzati szívhang hallgató

Kövess minket!