best css templates
Mobirise

Foodii™
Squeeze Snack SPOUT ivócsőr 2 db

A Squeeze ™ szilikon kanál használata után válaszd a Snack Spout ™ ivócsőrt, hogy ezzel is segítsd a gyereket, hogy könnyebben feldezhesse a különböző ízeket.

2 db csavaros ivócsőrt tartalmaz. 
A gyermek szájához alakított forma (2. életkor)
Ellenálló anyag. 
Csavarozd közvetlenül a Foodii ™ tasakhoz. 
Az optimális higiénia érdekében a csöpögésmentes kupak tartozék. 
  

Mobirise

Időt takaríthatsz meg
A Nutribaby(+) robotgéppel elkészítettél a gyermekednek egy szuper pürét, kompótot, smoothie-t, házi bébiételt, turmixot vagy levest. Időt takaríthatsz meg, készíts egy kicsit többet, és tárold őket a Foodii ™ tasakban ! Mint a kanál, ez is közvetlenül csatlakoztatható a Foodii ™ tasakhoz. Morfológiai formája és ellenálló anyaga tökéletesen illeszkedik a gyermek szájához. A Snack Spout ivócsőnek köszönhetően megtanul úgy enni, mint a nagyok. Praktikus segítség gyermekednek az etetések során, anélkül használhatják, hogy összemaszatolnák magukat. Használat után csak egyszerűen tisztítsd meg és máris használhatod.
A kulacs alakját kifejezetten úgy tervezték, hogy megkönnyítse a fogást közvetlenül a gyermek számára. Az optimális higiénia érdekében az ivócső védőkupakkal rendelkezik. Válaszd kirándulásokhoz, sétákra, vagy csak a barátok látogatására a legpraktikusabb megoldást, és egyszerűen csak add a legjobbat a gyerekednek.
Praktikus
Mosogatógép felső részében vagy kézzel egy cumisüvegkefével mosható és sterilizálni is lehet.
Biztonságos
Garantáltan BPA, PVC, latex és ftalát mentes. 

Anyaga : Poliprolilén
Garantáltan BPA, PVC, Latex és Ftalátok mestes 

2 db Snack Spout csavarozott ivócsőrt tartalmaz. 
A gyermek szájához igazított forma (2.életkor). 
Ellenálló anyag. 
Csavarozd közvetlenül a Foodii ™ palackra. 
Az optimális higiénia érdekében csöpögésmentes kupak tarozék. 
Mosható a mosogatógép felső részében vagy kézzel egy cumisüvegkefével. 
Sterilizálható. 
A termék garantáltan BPA, PVC, Latex és Ftalátok mestes. 

1. lépés: Töltsd fel könnyen a Foodii ™ tasakokat
A szettben található kiöntővel töltse fel az újrafelhasználható Foodii ™ tasakokat. Kifejezetten arra tervezték, hogy ne kelljen külön tölcsért használnia. Mindkét Foodii ™ termék jól illeszkedik egymáshoz. Praktikus, a kiöntő kompatibilis mind a 3 tasakkal. És ha nem szeretnéd egyből a tasakba önteni az elkészített ételt, akkor nyugodtan hagyd benne és tárold a hűtőszekrényben.

2. lépés: Egyszerűen tárold benne a finom házi készítésű ételeket
A Foodii ™ tasakokat tárolhatod hűtőszekrényben vagy fagyasztóban. A csöpögésmentes kupak garantálja a biztonságos tárolást és szállítást. Praktikus, könnyedén ráírhatod magára a tasakra vagy akár a kupakra az elkészült étel nevét és dátumát.

3. lépés: Etesd könnyedén a gyereket
Életkortól függetlenül mindíg van egy Foodii ™ megoldás. A mellétáplálás kezdetén használd a Squeeze ™ szilikon kanálat (1. életkor). Közvetlenül a taskara rögzíthető. A formája és a puha anyaga tökéletesen illeszkedik a kisbabák szájához. Válaszd kirándulásokhoz, sétákra, vagy csak a barátok látogatására a legpraktikusabb megoldást, és egyszerűen csak add a legjobbat a gyerekednek. Az életkor előre haladtával cseréld le a kanalat a Snack Spout ™ csavarozható ivócsőrre (2. életkor). A gyermeked egyedül eszik, úgy mint egy nagy gyerek. A tasak könnyedén megfogható a pici kezek számára is.

4. lépés: Mosd meg a tasakokat és használd újra
A Foodii ™ tasakok újra felhasználhatóak! Kézzel, egy cumisüvegkefe segítségével mosható. A kiöntő és a kiegészítők a mosogatógép felső részébe tehetőek. A termékek garantáltan BPA, PVC, Latex és Ftalátok mentes. 

- 4 hónapos kortól használható  
- Foodii ™ tasakok összetétele : LDPE, HDPE, PET
- Garantáltan BPA,PVC és ftalát mentes.
- Mérete :  14 x 10 cm

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

FOODII Fedezd fel a FOODII termékcsaládot

Mobirise

Babaetetés, étkezés

Mobirise

Szoptatás, anyatejes táplálás

Mobirise

Ételmelegítők, sterilizátorok

Mobirise

Robotgépek & ételtárolók

Kövess minket!