free site maker
Mobirise

CosyDream
babapozícionáló

A tökéletes alvás a tökéletes megtartás érdekében !

Tökéletes pozíció a babának : metartja a hátat és megemeli a lábakat.  Beépített fejtámla a kerek fejhez
Memóriahab az optimális kényelem érdekében
A hengeres pozicionáló a gyermek méretének megfelelően állítható 

Mobirise

A nyugodt éjszakákért
A poliészter szálból készült pozícionáló hengerrel a Cosydream egy olyan teret hoz létre, amely megnyugtatja a babát, miközben megtartja a hátát és megemeli a lábait. Az optimális kényelem érdekében a Cosydream ultra puha és lélegző anyagokból és memóriahabból készül. Ha gyermeked refluxos, kólikája van vagy rossz légzésben szenved, akkor optimális védelm érdekében döntsd meg és használd a CosyDream-et a CosyMat refluxpárnával együtt.

A lapos fej szindróma megelőzése
A baba feje egy éves koráig nagyon puha és formálható. Azáltal, hogy nagyon sok időt fekszik a hátán, a baba koponyájának egy része eldeformálódhat : ezt hívják lapos fej szindrómának.
Ennek a jelenségnek a leküzdése érdekében a Cosydream beépített fejtámlával rendelkezik, így a baba feje kerek maradhat. 

Hogyan pozícionáljuk a babát az éjszakai alváshoz ?
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) által ajánlott, egy év alatti gyermekek számára a legjobb alvási pozíció a háton fekvés. Ez a helyzet drasztikusan csökkentette a hirtelen csecsemőhalál (SIDS) által okozott halálesetek számát (-76% az 1990-es évek eleje óta). A háton fekvésnél a baba arca teljesen szabad marad, és nem valósznű hogy megfullad (hason fekvésnél viszont előfordulhat, hogy a baba nem kap levegőt). 

Cosydream Smokey
A pozícionáló henger összetétele > külső: 60% poliészter - 35% pamut - 5% elasztán
Töltet összetétel: 100% poliészter
A megtartó matrac: heather grey: 60% poliészter - 35% pamut - 5% elasztán
Töltet hab 100% poliuretán
Mérete : 58 x 38 x 8 cm
Tisztítása : pozicionáló henger és a támasztó matrac gépben mosható 30°-on

Cosydream Mozaic (kék)
A pozicionáló henger összetétele > külső: 65% pamut - 35% poliészter
Töltet összetétel: 100% poliészter
Megtartó matrac: 100% poliészter
Összetétel : 92% pamut - 8% elasztán
Párnázó hab 100% poliuretán
Mérete : 58 x 38 x 8 cm
Tisztítása : pozicionáló henger és a támasztó matrac gépben mosható 30°-on

A fészek hangulatos és megnyugtató a babának
Születéskor a csecsemőrosszúl érezheti magát az új környezetében. A Cocoon babafészket úgy tervezték, hogy megnyugtassa a babát. Olyan teret hoz létre, amely kényelmes és biztonságos a kiságyban.
Cocoon babafészek újszülött és pici babák számára kialakított kényelmes és biztonságos fekhely. A babafészek olyan kis kuckó, ami megkönnyíti az átmenetet az anyuka pocija és
a saját kiságya között.
A babafészek kialakítása az anyaméhben eltöltött időre emlékezteti kisbabát, biztonságérzetet ad számára, így biztosítja számára a nyugodt és pihentető alvást. Alátámasztja a pici testét az életének korai hónapjaiban, amikor a növekedése a legintenzívebb. Biztonságos és komfortos babafészek, amely tökéletes amikor a baba alszik, illetve amikor ébren van. 

Mikro-légáteresztő anyag
Ez a Cocoon babafészek egy igazi puha védőburok a baba számára. A feje alatti rész 3D-s mikro-lélegző anyagból készült. Ez egy valódi plusz a baba jólétének és biztonságának érdekében.
Figyel a baba bőrére
A fekvő felülete és a szélei organikus pamutból készült, vigyázzon az újszülött babaák érzékeny bőrére. A levehető biztonsági öv pedig kényelmes, háton fekvő pozícióban tartja a babát. (a WHO ajánlása).
Nagyon biztonságos, a Cocoon babafészket úgy tervezték, hogy a kicsire nézve semmilyen veszélyes alkatrész ne legyen benne, pl : madzag, mely akár fulladást is okozhat.  

Összetétele : 75% organikus pamut / 20% poliészter / 5% elasztán
Matrac : poliuretán habszivacs
Tisztítása : Huzata levehető és gépben mosható (30°C). Szárítógépbe nem tehető
Nem szabad használni, ha a baba önállóan meg tud fordulni.  

Mobirise

Alvás kényelme

Mobirise

Pihenőszékek & hinták

Mobirise

Éjjeli fények

Mobirise

Párásítók

Kövess minket!