make your own site for free
Mobirise

Lovenest+ fejpárna

Az igazi ergonomikus és hőszabályozós fejtámasz egy kerek fejhez! 

Dr.Maidenberg, francia gyermekorvos együttműködésével fejlesztették ki a plagiocephaly (lapos fej szindróma) megelőzésére.
Egyedülálló alak és sajátos dőlésszög, hogy a koponyára nehezedő nyomás ne csak a nyakszírtre nehezedjen-
A CoolMax® technológiával alkalmazkodik a baba testhőmérsékletéhez : lélegző és antibakteriális
Újszülött kortól használató – 6 hónapos korig
Univerzális, minden kiságyban, pihenőszékben, mózeskosárban, babahintában, babakocsikban és autóshordozóban is használható 

Mobirise

Hogyan pozícionáljuk a babát altáskor ?
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) által ajánlott, egy év alatti gyermekek számára a legjobb alvási pozíció a háton fekvés. Ez a helyzet drasztikusan csökkentette a hirtelen csecsemőhalál (SIDS) által okozott halálesetek számát (-76% az 1990-es évek eleje óta). Így a baba arca teljesen szabad marad, és kevésbé valószínű, hogy megfullad.
Olvassa el a Babymoov 5 pontos ajánlatát amivel optimalizálhatjod a baba altalását ! 

Lapos fej (Plagiocephaly) szindróma
A WHO által javasolt alvási pozíció azonban bizonyos negatív hatásokkal jár, ami megfelelő termékkel elkerülhető : plagiocephaly (lapos fej).
Egy éves korig a baba feje nagyon puha és formálható. Azáltal, hogy nagyon sok időt fekszik a hátán, a baba koponyájának egy része eldeformálódhat : ezt hívják lapos fej szindrómának. Szerencsére nagyon hatékony megelőző intézkedések léteznek, mint például a Lovenest fejpárna használata. 

Lovenest + egy szabadalmazott ergonomikus fejtámla, melyet Dr. Manuel Maidenberg,
egy elismert gyermekorvos fejlesztett ki : dőlésszöge és speciális alakja garantálja a csecsemő koponyájára gyakorolt ​​nyomás ideális eloszlását, ami lehetővé teszi a szép kerek fej megőrzését, anélkül, hogy az alvás közben zavarná a baba kényelmét és mozgását. Hátsó rész csúszásgátló bevonata lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen minden kiságyhoz, pihenőszékhez, mózeskosárhoz és babakocsihoz.
Annak érdekében, hogy még jobban alkalmazkodjunk a baba fejlődéséhez, ez a fejpárna szélesebb és vastagabb hogy hosszabb használatra is alkamas legyen.  

A Coolmax® hőszabályozó anyagának köszönhetően a Lovenest + a tökéletes kényelem érdekében alkalmazkodik a baba hőmérsékletéhez : gyorsan eltávolítja az izzadságot, hogy a baba feje hűvös maradjon. Emellett jobban ellenáll a foltoknak.
FRESH termékeink finom puha, lélegző anyagból állnak, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy a maximális kényelemet nyújtson és a baba mindíg száraz maradjon. A CoolMax jobb légáramlást biztosít, és lehetővé teszi, hogy szabályozza a baba hőmérsékletét, akkor is ha meleg vagy hideg van. 

Anyaga : pamut, poliészter és elasztán
Mérete : 24 x 4,7 x 30 cm
Újszülött kortól 6 hónapos korig
Tisztítása : gépben 30° -on mosható  

Háton fekve altasd a babát
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) által ajánlott, egy év alatti gyermekek számára a legjobb alvási pozíció a háton fekvés. Ez a helyzet drasztikusan csökkentette a hirtelen csecsemőhalál (SIDS) által okozott halálesetek számát (-76% az 1990-es évek eleje óta). Azonban ez a pozíció bizonyos negatív hatásokkal jár, ami megfelelő termékkel elkerülhető (ergonomikus fejpárna)
Hozz létre egy megnyugtató alvási környezetet
A baba 9 hónapot töltött el az anyukája méhében. Gyorsan elkezd aggódni az új környezetével kapcsolatban. Ezért nagyon fontos, hogy egy újszülött, aki naponta kb. 20 órát alszik, hogy egy „hangulatosabb, fészkesebb” környezetet hozzunk létre, amely megnyugtatja és emlékezteti őt az életének első heteire.
Döntsd meg a babát
A regurgitáció (reflux), az orrdugulás, a rossz, nem megfelelő légzés... minden olyan kellemetlenség, amely időnként zavarhatja a baba alvását.
A jó reflex? Az optimális kényelem érdekében döntsd meg a babát. Az egészségügyi szakemberek ezekben az esetekben 15° -os döntést javasolnak.
Figyelj a lefekvési rituáléra
A 3.- 4. hónaptól a rutin és a rendszeres, ugyanabban az időben történő lefekvés lehetővé teszi a baba számára, hogy kialakuljon az alvási mechanizmusa és hozzászokjon ahhoz.
A kiegyensúyozott baba olyan baba, aki könnyen és nyugodtan elalszik.
Kényelmesen helyezd el a babá a séták alatt is
Egy kisgyermek már 3 hetes korától kezdve utazhat, de nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie. A sétákhoz tartozó termékeket (morfológiai párna, stb ...) úgy kell kialakítani, hogy minden alkalommal biztosítsa a kellemes érzést és a baba kényelmét: pihenőszékben, babahintában, babakocsiban és még az autóshordozóban is !

Legyél óvatos, és időközönként változtass meg a baba pozícióját.


Lovenest
Natural Care

Mobirise

Alvás kényelme

Mobirise

Pihenőszékek & hinták

Mobirise

Éjjeli fények

Mobirise

Párásítók

Kövess minket!