>>Babatermékek>>KISMAMA>> DOOMOO Buddy szoptató-pihenőpárna

DOOMOO Buddy szoptató-pihenőpárna


 
Ár: 19990 Ft
Márka: DeltaBaby
Ajánlott kor: terhes időszaktól

A Doomoo termékek új világot nyitnak a kényelem terén az egész család számára. A termékek egyedülálló szerkezete valóban ellenállhatatlanná teszi őket. A polisztirén gyöngyök és az extra puha, rugalmas anyag kombinációja a kényelemnek új jelentést ad!

Ez egy bámulatos párna, a gyerekek és a felnőttek részére egyaránt. Alakjának, rugalmasságának és simulékonyságának köszönhetően rajta a test teljes mértékben ellazulhat, relaxálhat.
A terhes kismama is jól kihasználhatja, egyre növekvő pocakjának megtámasztására alvás közben.
A várandós kismamák számára máshoz nem hasonlítható komfortot biztosít, a terhesség alatt, szoptatáskor vagy akár a cumisüveges etetésnél. „Felülről rátéve a kisgyermek kitűnően beágyazódik”.
A baba etetésekor a párna tehermentesíti a váll-, a nyak-, a kar- és a hátizmokat, egyúttal kényelmes fekvést biztosít a csecsemőnek.

A párnát a baba is használhatja : alvásra, pihenésre vagy az ülőhelyzet elsajátítására. A mikrógolyókból álló töltet minden testhelyzethez tökéletesen idomul, követi a test formáját, így a gerincnek és a végtagoknak nyugodt, kényelmes tartás biztosít.
A párna elősegíti a kényelmes testhelyzetet a különböző szoptatási pozícióknál.

Több színben kapható.

Töltet : habosított polisztirén mikrógyöngy
Huzata : levehető, gépben mosható.


Ajánlott termékek

DREAM BELT Álomöv kismamáknak

DOOMOO Buddy Bubbles türkisz

Kismama / BABA az autóban