>>Babatermékek>>Babaszoba>>Lovenest+ fejpárna

Lovenest+ fejpárna


 
Ár: 6990 Ft
Márka: Babymoov
Ajánlott kor: 0-6 hónapos korig

LOVENEST+ ergonomikus fejtámasz.

Szabadalmazott, ergonómikus fejpárna a kerek fejért !

Dr.Manuel Maidenberg francia gyerekorvos fejlesztette ki.

Kényelmesen megtartja a gyerek fejét, nem nyomja a nyakszirtet.

A speciális CoolMax technológiának köszönhetően megakadályozza az izzadást és szabályozza a fej kellemes hőmérsékletét.

Ellenáll a foltoknak.

Hátsórésze csúszásmentes anyagból készült : tökéletesen használható kiságyban, pihenőszékben, hintában és hordozóban.

A WHO által a legjobb alvási pozíció egy babaszámára a háton altatás. Ez a pozíció drasztikusan csökkente a csecsemők körében a bölcsőhalált (M.S.N) . (az 1990 évek óta -76%-al csökkent). A baba arca teljesen szabad, így szabadabban tud lélegezni.

Ennek a pozíciónak viszont van egy hátránya : a Plagiocephaly

A plagiocephaly deformált koponyát jelent, a csecsemő koponyája laposabb a normális formájúhoz képest, amely kisbabáknál elég gyakori.

A baba koponyája egy éves koráig nagyon puha és képlékeny. A csecsemő a hátán alszik és ébred. Rengeteg időt tölt ebben a testhelyzetben, ezért a sok alvástól a feje ellaposodhat...
A csecsemők fejének lapulását 1992 óta a gyermekgyógyászok a világ minden tájáról problémaként kezelik. A nemzetközi publikációk kiemelik a megelőzés fontosságát, hogy meglehessen akadályozni az ilyen elváltozásokat.

Dr.Manuel Maidenberg egy elismert gyermekorvos készítette és szabadalmaztatta ezt az ergonómikus Lovenest fejpárnát : a dőlésszögének és speciális formájának köszönhetően egyenletes nyomáselosztást biztosít a baba egész koponyájára.

Dr. Marschalkó Péter osztvez.főorvos ajánlásával :

"Az állandó háton fekvés mellett, a ferde elhelyezkedés is kiválthatja a fej deformálódását, ellapulását.
A LOVENEST – SZIVES ÁLOMPÁRNA olyan szellemes megoldást kínál, mellyel a meglévő deformáltság további romlása megállítható, ezzel teret adunk a spontán javulási tendenciának.
Az esztétikus kivitelű fejtámasz használata, a fejlesztők tapasztalata szerint minden négy hónap alatti csecsemőnél előnyös.
Ezek alapján a LOVENEST – SZIVES ÁLOMPÁRNA alkalmazásának előnyeit a szülők, védőnők, gyermekorvosok SZÍVES FIGYELMÉBE ajánlom!"

Mérete: 24 x 23 x 4 cm
Ajánlott termékek

BIBED babamatrac

Lovenest fejpárna Kék

Refluxpárna CosyMat